Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit
Apr03

Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit

Finalizimi i StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 31 mars 2017 – KADC organizoi sĂ« bashku me Institutin KombĂ«tar tĂ« ShĂ«ndetĂ«sisĂ« Publike tĂ« KosovĂ«s, punĂ«torinĂ« pĂ«r “Ruajtjen dhe PĂ«rparimin e ShĂ«ndetit” me qĂ«llim tĂ« finalizimit tĂ« StrategjisĂ« read more

Read More