Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit
Apr03

Tryeza Ruajtja dhe Përparimi i Shëndetit

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Finalizimi i StrategjisĂ« pĂ«r Promovim dhe Edukim ShĂ«ndetĂ«sor 31 mars 2017 – KADC...

Read More
Mbi 100 gjoba ndaj shkelësve të Ligjit për kontroll të duhanit vetëm javën e fundit
Nov19

Mbi 100 gjoba ndaj shkelësve të Ligjit për kontroll të duhanit vetëm javën e fundit

Prishtinë, 19 nëntor 2015 Mbi 100 gjoba ndaj shkelësve të Ligjit për kontroll të duhanit vetëm javën e fundit KADC zhvilloi një takim pune në Prishtinë me përfaqësues të Koalicionit Antiduhan në Kosovë (MSH, OBSH, AUVK) gjatë të cilit analizuan ecurinë e deritanishme të inspektimeve të fundit të kryera nga ana e Inspektoratit Sanitar të Kosovës, me qëllim të zbatimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit në Kosovë. Në këtë takim u bë e...

Read More
Kosova përfaqësohet në Seminarin për Kontrollin e Duhanit, në Ankara Turqi
Mar25

Kosova përfaqësohet në Seminarin për Kontrollin e Duhanit, në Ankara Turqi

1-st International Tobacco Control Research Workshop, March 24-26, 2015 Ankara -Turkey Në Ankara, Turqi aktualisht po mbahet Konferenca Ndërkombëtare për Kontrollin e Duhanit e organizuar nga Autoriteti Rregullues për Duhan dhe Alkool i Turqisë (TAPDK), Universiteti Hacettepe, Zyra Regjionale e Organizatës Botërore të Shëndetësisë (WHO) dhe Instituti Nacional i Kancerit (SHBA). Në këtë workshop marrin pjesë përfaqësues nga 14 shtete...

Read More