KADC pjesĂ« e seminarit pĂ«r “Standardizimin e pakove tĂ« duhanit”
Dec21

KADC pjesĂ« e seminarit pĂ«r “Standardizimin e pakove tĂ« duhanit”

KADC pĂ«rfaqĂ«son KosovĂ«n nĂ« seminarin pĂ«r “Standardizimin e pakove tĂ« duhanit” KADC pĂ«rfaqĂ«soi KosovĂ«n nĂ« seminarin pĂ«r “Standardizimin e pakove tĂ« duhanit”, tĂ« mbajtur nĂ« LondĂ«r dhe tĂ« organizuar nga Campaign for Tobacco-Free Kids. PĂ«rfaqĂ«suesit read...

Read More
Njoftim pĂ«r fillimin e fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r ShĂ«ndet” nĂ« RTK
Nov06

Njoftim pĂ«r fillimin e fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r ShĂ«ndet” nĂ« RTK

RĂ«ndĂ«sia e aktivitetit fizik dhe promovimi i pĂ«rmes fushatĂ«s “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet” KADC mori pjesĂ« nĂ« emisionin e mĂ«ngjesit nĂ« RTK, me 16 shtator 2017, nĂ« kuadĂ«r tĂ« aktiviteteve promovuese pĂ«r aktivitetin fizik. Tema kryesore nĂ« emisionin e mĂ«ngjesit ishte f read...

Read More
Fillon fushata “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet”
Sep17

Fillon fushata “LĂ«vizim pĂ«r shĂ«ndet”

Ecja në natyrë me moton “LËVIZIM PËR SHËNDET” 17 shtator 2017 KADC e ShBA Prishtina, në bashkëpunim me IKSHPK-në, organizuan ecjen në natyrë, me moton “Lëvizim për Shëndet”. Ecjes nga Qendra Rekreative në parkun “Gërmia” deri në “Pyllin e Arinjve”, në liqenin e Badovcit read more

Read More
Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë
Sep15

Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë

Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë Në Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë, KADC promovon mbrojtien e shëndetit publik dhe aktivizimin e qytetarëve drejt bashkëpunimit me autoritetet zbatuese të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, duke shpërndarë edhe materiale që read more

Read More
Raporto shkeljet e Ligjit për Kontrollin e Duhanit në numrin 0800 11 000
Aug17

Raporto shkeljet e Ligjit për Kontrollin e Duhanit në numrin 0800 11 000

Raporto shkeljet në numrin 0800 11 000 Duhani është shkaktari më i madh i vdekjeve të parandalueshme në botë. Në Kosovë regjistrohen 2000 vdekje në vit si pasojë e duhanpirjes, raporton KADC, duke u bazuar në të dhënat e OBSH-së. Prandaj mbrojtia e shoqërisë nga duhanpi read...

Read More